Inciensos

Aquests dies he aprofitat les meves coincidències rosàcees per posar a cremar "incienso" a l’habitació. En concret després de molt buscar es tracta d’un de procedència japonesa "Koh-Do" amb Rosa de Bulgaria. (18 barretes = 3€)
L’aroma és inolvidable, profund, sensual i crea ambient de cordialitat a qualsevol trobada. Creant-se un ambient de pau i tranquilitat, relaxant cos i ment. Més info: http://www.tierrazen.com

-L’altre dia vaig fer una descoberta d’una farmàcia amb sals d’Schüssler. Es tracta en qüestió de la farmàcia Morales S.c.p de L’Hospitalet.
http://www.farmaweb.info/web/index.pl?fcia=75
És interessant pels preus ofertats.

-Avui 29/12 hem estat a la Casa Golferichs on "l’Escola Mariló Casals" ha organitzat una jornada de portes obertes de 16 a 21 hrs. Hi han participat entre d’altres en Joaquim Teixidor, la Francina Alsina, Mª Rosa Vicens, Elvira Freire i Albert Matias. Ha estat interessant com a contacte amb el món del tarot, l’astrologia, runes, I Ching…

-Avui m’he posat el Brume Celeste Cheveux de l’Angel de Thierry Mugler i ben bé ha estat com si allà per on passava deixés estel·la…Angel és especial i la seva fragancia captivadora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s