La sal cristalina del Himalaya

Fa uns dies vaig comprar-me un pot d’Elixir vital, d’autèntic regal de la natura:

sense sal no pot haver-hi vida, no obstant, el consum elevat actual de la sal és molt perjudicial per a la nostra salud. Aquesta circumstancia es dóna a què l’anomenada "sal de taula" té molt poc que veure amb la sal natural tal i com es presenta a la natura. La sal de taula és bàsicament clorur sòdic i no és el tipus de sal que necessitem per a viure. Es tracta d’una sal molt agressiva i fins a tòxica que sobrecarrega l’organisme. La sal cristalina natural és en contraposició molt més que clorur sòdic, donat que està composta per exactament els mateixos 84 ELEMENTS que composn el cos humà i en la proporció exacta que l’organisme necessita.
És interessant constatar que la nostra sang és idèntica a l’aigua salina del "mar primari", o sigui, una solució d’aigua i sal que encara conté la mateixa concentració relativa que tenia en l’etapa de l’evolució, en la que la vida abandonà el mar.

En l’antiguitat qui tenia accés a la sal tenia el poder. La seva importancia era de tal maera que s’utilitzava per a pagar els soldats -d’aquí es deriva la paraula SALari. No obstant, els mètodes d’explotació moderns i els avenços químics han convertit "l’or blanc" d’antuvi en "verí blanc", ja que la sal refinada d’avui en dia és la causa de diverses patologies com per exemple: la gota, la hipertensió, l’àcid úric, l’esclerosis, la celulitis…

A la terra, la sal existeix en abundancia, sobretot en mars i oceans que cobreixen aproximadament el 70% de la superfície terrestre. No obstant, tant els mars com els oceans, en l’actualitat, es troben degradats i tenen un alt nivell de contaminació. També és bo constatar que un 89% dels productors de sal marina de tot el món la refinen. No obstant, a la terra existeix encara sal pura i completa en aquells llocs remots de l’Himalaya, on fa milions d’anys es van assecar els mars primaris per l’energia solar -encara avui pot trobar-se a mines de sal en estat pur i natural.

A més a més, degut a l’enorme pressió de les muntanyes sobre la sal, aquesta s’ha convertit en una sal de cristal, amb una COMPOSICIÓ ORGÁNICA i una biodisponibilitat molt superior a la de la sal natural gema, com la trobem a les salines de les nostres latituds i els elements de la qual són d’una composició més grosera, perquè no ha estat sotmesa durant milions d’anys a pressió, a diferència de la sal cristalina de l’Himalaya. És exactament aquesta composició orgànica de la sal cristalina la que garantitza la disponibilitat bioquímica dels elements per a les nostres cèl·lules. Aquesta sal cristalina conté tots els elements que es troben en el nostre cos i degudament barrejada amb aigua ens pot oferir tota la seva energia acumulada: un autèntic mar d’energia!!!

La solució salina és la materialització líquida del llum solar, energia solar en forma de líquid. Quan es barreja, canvia l’estructura geomètrica de l’aigua i la sal, creant quelcom nou: la solució salina, que ens aporta "les freqüències" que el nostre cos necessita quan està malalt.
PREPARACIÓN de la solución salina:
colocar uno o más fragmentos de sal cristalina en un recipiente con tapa. Añada agua mineral baja en minerales hasta que estén cubiertos los trozos de sal. Después de aprox. 1 hora estos se habrán disuelto el el H2O de manera que habrán producido una solución salina con una concentración de un 26%, lista para ser utilizada. Una vez el agua esté saturada de sal, con la consiguiente concentración del 26%, los cristales de sal no se disolverán más; de esta solución puede sacar cada día las cantidades de solución salina que necesite.
PREPARACIÓN PARA UNA CURA BEBIENDO SOLUCIÓN SALINA:
-Disolver una cucharadita de café de solución salina de 26% en un vaso con agua mineral baja en minerales
-Esta solución diluida se toma cada mañana después de levantarse en ayunas. El tratamiento puede prolongar, añadiendo una cucharadita de la solución salina en 1 litro de agua y bebiendo de esa mezcla durante todo el día
-Importante la regularidad sobre la cantidad. La ingestión estimula en pocos minutos la actividad gastro-intestinal y a su vez el metabolismo y la digestión. Además se restablece el equilibrio electrolítico…es decir con la sal cristalina la corriente se activa de nuevo

+Info en: "La sal cristalina del Himalaya" del Dr. Jürgen Weihofen de Ed. Obelisco

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s