Entreteniment

Aquests darrers dies no hem parat de fer activitats per la ciutat, per exemple:

-Concert "en vivo" del Zucchero a la Sala Apolo el passat dia 4/6/08… Bravo "Azúuuuuuuuuucar", vas estar formidable!
Zucchero
-L’altre dia a la Plaça de Francesc Macià ens van donar una bossa promocional de San Miguel 0,0% (24 kcal per 100ml). Sembla una interessant i sana opció com a beguda refrescant. Aviam si està fàcil trobar-la al mercat.
-Fa uns dies a l’anar a comprar al Veritas vaig comprar un xiclets anomenats "GuayaGum" de Guarana i Acerola marca Guayapi Tropical…una interessant opció de comerç just. Guayapi
-També vam anar al Teatre…ben apropet de la Sala Apolo es troba el Teatre Victòria on es realitza l’obra JUMP. Vam al·lucinar amb 75 minuts plens de comicitat i energia "saltinbanqui". Amb una paraula: fenomenal! Made in Korea.
-i com no…al cine també: JUMPER 1/3/08, ELEGY 4/6/08, SPEED RACER 21/5/08, EN EL PUNTO DE MIRA 12/3/08
-També hi ha hagut temps per fer descobertes de nous restaurants…per exemple el RTE. MACHIROKU del C/Molas 21. Disposen de menus a partir de 8,50+beguda.
-Per últim també he visitat l’expo Magnum. 10 seqüències. El cinema imaginari de la fotografia. Va impactar-me el documental AKA ANA d’Antoine d’Agata.
-Aquest passat 23 de Maig va sortir a la contra de La Vanguardia un article sobre en Carlo Leifert, màxim expert europeu en alimentació ecològica. Segons ens diu "menjar aliments ecològics reforça la salut humana". A més a més, ha coordinat el major estudi fins la data en aquesta àrea financiat per la UE: Quality Low Input Food: QLIF

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s