Solucions naturals x la vida

Feia molt molt de temps que hem sentia malament pel fet de què cada vegada que tenia la menstruació havia d’utilitzar tampons o compreses per aturar les pèrdues. Fa molt poquet tot aquest “problema” vaig resoldre’l amb la “Naturcup” perquè segons diuen lo natural no és utilitzar i tirar. És una nova proposta de relació amb la nostra lluna d’una manera sana. La talla II va ser suficient, bullir-la 3 minuts i colocar-la (màxim 12 hrs)…l’extracció és lo únic que es pot fer una mica dificultós les primeres vegades: paciència!

I és que es diu aviat…utilitzar unes 10.000 compreses i/o tampons, o bé, 3 copes menstruals en tota una vida fèrtil: PACHAMAMA t’estimo i m’estimo!!!

Més info a: http://www.naturcup.com

-Darrerament he utilitzat la pasta dental Dabur. Un dentrífic ayurvèdic a les fulles de basilicum (antisèptic).

Però desde fa un temps tinc per encetar un altre dentrífic també ayurvèdic de Neem de la marca Ayucare. El neem és un anti-bacterià natural. Tant una pasta com l’altra no inclouen Fluoride. És un producte desenvolupat per Himani Ayurveda Science Foundation.

-La meva estimada Lota Nasal és un senzill instrument per a la neteja e higiene nasal que s’utilitza desde fa milers d’anys en exercicis de purificació practicats pels yoguis de la India i el Tibet. Amb aquesta lota podem netejar el nas, els compartiments nasals i els senos craneals. La dutxa amb la Lota és una tècnica ràpida, eficaç i senzilla que proporciona comfort i benestar, i que l’ajudarà a restablir la seva salut de manera natural. A més a més careix de contraindicacions!!!!

-Ara que és època d’exàmens…Pharmaton Multi Up amb vitamines, minerals i ginseng (G115) per tonificar l’organisme i contribuir al seu benestar

-Fa força temps que no surto de casa sense flors de Bach…però tampoc sense la “emergency Essence Cream” de la Australian Bush Flower Essences”…Més info a: http://www.ausflowers.com.au

Ian White va ser a Sitges i jo vaig aprofitar al màxim tot el que ens va voler transmetre…ara sols falta visitar-lo a les antípodes!!!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s