Purí d’ortiga Tres Druides

Hem començat a utilitzar al nostre hort urbà i jardí aquest producte meravellós. Està elaborat de forma totalment artesana a base d’Urtica Dioica i aigua, sense additius ni l’ús de maquinària. Aquest purí ha seguit un procés de fermentació de 7 dies, a concentració en pes del 10% d’Urtica Dioica recent recollida a una temperatura mitjana de 24ºC.
El purí d’ortiga disposa d’una alta concentració en nitrogen, potassa i calci. S’utilitza per estimular el creixement de les plantes, promoure la formació de clorofil·la, per mancances de ferro, i per combatre l’aranya roja, el pugó o el mildiu. Indicat en cultius d’hortalisses, vinya i fruites.
Com utilitzar-lo?
En pulverització foliar: dilució al 10% en aigua. En reg al peu de la planta dilució al 20%. Per combatre plagues es recomana l’aplicació a partir de la tarda. Pel seu ús fertilitzant es recomana la seva aplicació al matí. Preferentment en dies flor del calendari biodinàmic.

El preu d’una ampolla d’1 ltr aprox. a la CIC de la Plaça del Sol per a socis és de 3,30 €.

Personalment els resultats obtinguts són meravellosos i les plantes es troben en un perfecte estat sanes, fortes i rebossants de clorofil·la. No us ho penseu i proveu-ho!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s