Superalimentos

Per molta gent ja són coneguts aquests productes…

diuen alguns que és la nutrició del futur a l’aquí i ara. Com exemple, diuen el cacao. Pols de cacau cru i ecològic. Dóna felicitat, vitalitat, anandamida, magnesi i energia!

Més info a:

http://www.mundoarcoiris.com

Aquests superaliments es troben dins del moviment crudivegà o “Raw Food” que engloba els aliments més nutritius que existeixen en el nostre meravellós planeta. Per exemple, serien el cacau cru, la maca, la chlorella i la spirulina.  Sempre el seu estat ha de ser fresc i natural, processats i prensats en fred, a menys de 42ºC, aquests superaliments mantenen tot el seu valor nutritiu sent una font indispensable de vitamines, minerals i proteïnes vegetals fàcils d’assimilar pel nostre organisme.

A més a més, també comprenen: l’açaí (energia i antioxidant), cacau cru (ment i cor) amb molt de Magnesi i anti-oxidants…ja sigui en llavors, “nibs”, pasta, manteca, pols…, el camu camu (vitamina C!!!!! 40 vegades més que la taronja), cañamo (3:1 àcids grassos essencials omega 3 i 6, vitamines, minerals, altes dosis de clorofil·la i àcid gamma linoleic AGL), proteina de cañamo (deportistes: proteïna vegetal!), chia, chlorella, espirulina, herba de civada, lúcuma, maca, manteca de coco, azúcar de coco (índice glucémico: 35!)…

Psyllium Husk o Ispágula…qué decir de esta maravilla usada en Medicina ayurvédica.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s